Rotllets cruixents de cacauet
Ingredients
Pel farcit
500 grams de cacauets naturals o ametlla natural
100 grams de sucre
100 grams de mantega a temperatura ambient
1 ou
1 cullerada sopera d'aigua de flor de taronger
1 cullerada de cafè de canyella
Pel rotlle
Un paquet de pasta filo (fulles) o 2 paquets de pasta brick (20 fulles)
Mantega fosa
Mel (aproximadament 200 ml)
Uns quants cacauets sencers o picats per decorar
Preparació
Triturem els cacauets, el sucre la canyella. Hi afeguim l'oli, el suc de taronja i la mantega fins que estigui ben barrejat.
Agafem les fulles de pasta filo i les pintem una a una amb mantega. En posem cinc juntes i hi posem a sobre la massa de cacauet en forma d'una salsitxa allargada. Amb cura, ho enrotllem i ho tallem en porcions.
Si fem servir massa brick menys aconsellable per la seva forma rodona, seguim el mateix procediment, apliquem quatre o cinc fulles, aplicant mantega per sobre i enrotllem el farcit. Els paquets porten entre 8 i 10 fulles, per tant, ens sortiran quatre rotllos. Per fer les porcions, utilitzarem un ganivet de serra i els anirem tallant, ajudant-nos amb l'altre mà per aguantar i evitar que s'escapi el farcit. Com veieu aquests rotllets els he fet amb massa brick, ja que la tinc mes a l'abast que la filo.
Col·loquem les porcions en una safata de forn protegida amb paper sulfuritzat. Ho coem al forn preescalfat a uns 170º uns 15 minuts. Mentrestant, escalfem la mel i la mantenim al foc al minim perquè estigui ben líquida.
Traiem els rotllets de forn i els banyem en la mel. Decorem al nostre gust, deixem refredar i ja els podem menjar!
Bon profit!
Ingredients
Pel farcit
500 grams de cacauets naturals o ametlla natural
100 grams de sucre
100 grams de mantega a temperatura ambient
1 ou
1 cullerada sopera d'aigua de flor de taronger
1 cullerada de cafè de canyella
Pel rotlle
Un paquet de pasta filo (fulles) o 2 paquets de pasta brick (20 fulles)
Mantega fosa
Mel (aproximadament 200 ml)
Uns quants cacauets sencers o picats per decorar
Preparació
Triturem els cacauets, el sucre la canyella. Hi afeguim l'oli, el suc de taronja i la mantega fins que estigui ben barrejat.
Agafem les fulles de pasta filo i les pintem una a una amb mantega. En posem cinc juntes i hi posem a sobre la massa de cacauet en forma d'una salsitxa allargada. Amb cura, ho enrotllem i ho tallem en porcions.
Si fem servir massa brick menys aconsellable per la seva forma rodona, seguim el mateix procediment, apliquem quatre o cinc fulles, aplicant mantega per sobre i enrotllem el farcit. Els paquets porten entre 8 i 10 fulles, per tant, ens sortiran quatre rotllos. Per fer les porcions, utilitzarem un ganivet de serra i els anirem tallant, ajudant-nos amb l'altre mà per aguantar i evitar que s'escapi el farcit. Com veieu aquests rotllets els he fet amb massa brick, ja que la tinc mes a l'abast que la filo.
Col·loquem les porcions en una safata de forn protegida amb paper sulfuritzat. Ho coem al forn preescalfat a uns 170º uns 15 minuts. Mentrestant, escalfem la mel i la mantenim al foc al minim perquè estigui ben líquida.
Traiem els rotllets de forn i els banyem en la mel. Decorem al nostre gust, deixem refredar i ja els podem menjar!
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada